Om du är intresserad av att tjäna pengar på internet hemifrån seriöst. Är affiliate något som du bör undersöka. En affiliate arbetar med att marknandsföra olika etablerade företags varor, tjänster och produkter via bloggar, hemsidor, forum, e-post listor och andra digitala redskap.

Det finns flera bra affiliateföretag ett av de bästa enligt min mening är https://adtraction.com. Själv har jag använt mig av Adtraction i ungefär ett års tid men det är först under de senaste månaderna som jag på allvar upptäckt hur smidig och bra denna sida är.

Adtraction grundades 2007 och slog upp sina portar för affiliates januari 2009. Grundstommen för alla framgångsrika affiliateföretag är att kunna erbjuda annonsörer förmånliga avtal och god service samt affiliates (publicister) bra spårning, regelbundna utbetalningar samt en annonsmarkand med ett rikt urval av kända varumärken att välja mellan. Adtraction levererar på alla dessa punkter. Särskilt utmärkande för affilateföretaget är den att man lyckats locka till sig en rad välkända annonsörer. Bland Adtraction affiliate program hittar du ett stort antal banker och kreditinstitut så som SEB andra välkända märken är Byggmax, GodEl, Bonnier, Boxer, Halens, Cellbes, Stayhard.

Lätt att annonsera och tjäna pengar

Det är lätt att komma igång med annonsering genom Adtraction. När du väl fått din webbplats godkänd kan du ansöka till alla de affiliate program du tror skulle kunna fungera med din hemsida. Efter de att din ansökan godkänts kan du välja mellan att använda dig av textlänkar, banners eller AdTailor som är en unik funktion som hjälper dig att bygga produktannonser till dina sidor. Sen är det bara att lägga in länkarna på dina sidor och börja tjäna pengar!

Här ett exempel på en av mina sidor där jag använder mig av Adtraction för att marknadsföra kläder :

Jackors.se – som hjälper dig handla jacka på nätet

Något som också är trevligt med Adtraction, är att de ger dig möjlighet att använda så kallade clean links, vilket innebär att du slipper fula affiliatelänkar på dina sidor.

Rekrytera och få bonus

En liten bonusfunktion som Adtraction erbjuder är att om man lyckas rekrytera affiliates till Adtraction, så får man en viss andel av de intäkter som rekryterade affiliates tjänar. Man tjänar med andra ord pengar på andras arbete, är inte det vad alla drömmer om innerst inne?