Efter en oväntat stark inledning på året, har börsen nästan konsekvent gått uppåt under hela våren. Men nu tror experter att det är slut på uppgångarna. De stora börserna runt om i världen indikerar att ett börsfall kan komma snart.

Under 2013 är det många som skapat sig en större förmögenheten än någonsin tidigare i sina liv. Nu är risken stor att många småsparare som satt in stora delar av sina besparingarna förlorar en del pengar. De som inte orkar eller vågar hålla ut, utan säljer i förtid vid fel tillfälle riskerar att förlora mycket att sina tillgångar.

Det finns egentligen ingen vettig förklaring till att börsen stigit så mycket som den gjort, trots att stora delar av världen befinner sig i en ekonomisk svacka, men nu tycks alltså verkligheten ha hunnit ikapp också börsen.

1 comment on “Börsen spås falla under hösten”

  1. Hej!
    Jag håller på med börsen fast i en liten annan form sedan 2010. Digitala optioner är väldigt intressant och tyvärr inte så vanligt än i Sverige men på väg att slå igenom.
    Jag driver även en sida som förklarar allt om just digitala optioner och det känns kul med likasinnade som vill tjäna pengar på nätet!
    Tack

Kommentering stängd.