Visst känns det bra att ha en hemförsäkring som garanterar dig att få ersättning om något oförutsett skulle hända i ditt hem eller på din egendom. Men vad händer om du blir arbetslös imorgon? Betalar du akassa och hur mycket får du i så fall ut efter skatt?

Tyvärr är det inte helt ovanligt att människor lever från månad till månad på sina tillgångar. Så länge lönen trillar in på kontot går allt runt, men när lönen uteblir fallar allt samman. Om du vet med dig att du redan idag lever på gränsen för vad din ekonomi klarar av, se då till att vidta åtgärder snarast för att trygga din framtid.

Visserligen kostar det en slant att betala akassa men det är väl värt pengarna, samma sak gäller för inkomstskydd. En sådan försäkring låter dig behålla mer lön vid arbetslöshet för någon hundralapp varje månad. Teckna din inkomstförsäkring genom facket eller privat, tänkt på att inkomstförsäkringen ofta är inkluderad i ditt fackmedlemskap.

En annan sak du bör känna till är att du måste vara medlem en viss tid innan du har rätt att uppbära ersättning från inkomstförsäkringen, se därför till att upprätta ett avtal så snart som möjligt.

1 comment on “En försäkring du inte har råd att hoppa över!”

  1. Här är en site där man enkelt och snabbt kan tjäna pengar:

    Man kan exempelvis klicka på annonser, se korta klipp, svara på undersökningar eller utföra små jobb som tex översätta en text från engelska till svenska, och få betalt för det.

    Inget man blir rik på, men en liten extra inkomst.nn1

Kommentering stängd.