Pengar är ett populärt ämne att skriva om på nätet. Zedsdead.blog.se är bara en av många tjäna pengar sidor på nätet och idag tänkte jag tipsa om en branschkollega vars blogg jag brukar läsa lite då och då. Rasmus är en 23 åring som sedan en tid heltidsarbetare med internetmarknadsföring, framförallt är han känd för att skriva om hur man kan tjäna pengar på internet på olika vis

bild av Rasmus blogg tjana-pengar-pa-internet-tips.comPå bloggen tjana-pengar-pa-internet-tips.com berättar han nästan dagligen om olika metoder som hjälper dig bygga upp en inkomst med internet som marknadsföringskanal. Det jag personligen uppskattar med denna blogg är att han är ärlig när han skriver om olika tjänster och produkter. Bland annat har han som policy, att han skall ha testat alla tjänster eller produkter som han marknadsför, innan han skriver om dessa på bloggen. Det ger både honom och sidan mer trovärdighet.

Bland tjäna pengar tipsen du kan hitta på sidan, har jag personligen främst uppmärksammat de texter som handlar om affiliatemarknadsföring. Att arbeta som affiliate innebär att du marknadsför olika företags varor, tjänster eller digitala produkter via hemsidor, social media och e-post. För varje försäljning erhåller du sedan en summa pengar, ofta rör det sig om en viss procent av försäljningsvärdet. Om du tror detta är något för dig rekommenderar jag dig att besöka Rasmus blogg för fler tips.