När vårbudgeten presenterades var det säkert många svenskar som kände oro, men mitt i mörkret finns det alltid ljus, det gäller bara att finna det. Att köpa aktier i tider av fallande konjunktur och minskad tillväxt är i motsats till vad många tror, generellt en god idé. När konjunkturen vänder nedåt och företagen kämpar för sina liv, brukar aktiemarknaden reagera genom att rasa. Tuffa ekonomiska situationer gör det möjligt att köpa aktier billigt i hopp om att de senare åter skall vända uppåt igen.

För någon vecka sedan tipsade jag om aktien Sensys Traffic och sedan dess har denna aktie (precis som jag förutspådde) tappat något i värde och börjat sin vandring ner från 30 öre per post till 20 öre. Jag tror att denna aktie kommer att fortsätta falla under den här veckan och min förhoppning är att den landar strax över 20 öre per aktie.

Förhoppningsvis kommer fler nya och potentiella aktievinnare utkristallisera sig inom den närmaste tiden. Jag lovar att hålla ögon och öron öppna och att tipsa er när jag finner någon spännande aktie. Det kommande året blir minst sagt intressant!