Så här en månad in på det nya året, är det många som redan sett till att försöka infria åtminstone ett nyårslöfte.  Kanske är det dags att se till att försöka ta nästa steg så här i uppstarten av februari. Alla har vi saker som blivit liggande halvfärdiga, se till att ta tag i någon av dessa och fullfölj det du tänkt från början. Att fullfölja det man påbörjar är nyckeln till att lyckas, med vad det än må vara.

hårt arbete paysDenna sanning är i synnerhet applicerbar på olika former av internetverksamhet. Själv la jag hundratals timmar på att skapa hemsidor under 2012 och det är först nu som jag verkligen får del av frukterna av detta arbete. Tro mig ihärdighet lönar sig, det är jag fullständigt övertygad om och då tjänar jag ändå bara småpotatis jämfört med många andra som sysslar med internetmarknadsföring på daglig basis.