För ett par månader sedan rekommenderade jag er att köpa Sensys Traffic. För dig som inte känner till detta bolag, kan jag berätta att Sensys Traffic tillverkare hastighetsövervakningsutrustning för vägar och motorleder. Bolaget säljer produkter både inom Sverige och till utlandet. Nu tänkte jag att det var dags att skriva en liten uppdatering beträffande aktien eftersom, cirkeln är sluten eftersom aktien är tillbaka på vid 30 öres sträcket sedan jag skrev sist.

Som jag trodde föll aktien en del, men det komma aldrig hela vägen ner till 20 öre vilket gjorde att jag själv köpte in mig vid kursen 0,25. Jag har inte köpt några stora kvantiteter aktier på något vis, utan jag ser Sensys som en aktie med stor potential men då givetvis också med vissa risker.

Nu hoppas jag att aktien stiger ytterligare ett par öre till omkring 32-34 öre, sedan är min plan att sälja. Blir en fin liten nätt vinst på det hela om det går i lås. Faller sedan aktien tillbaka, vilket jag tror den kommer göra, kan det hända att jag köper tillbaka mina andelar igen.