Tro det eller ej, men det går att tjäna pengar på nätet. Jag har nu under ungefär ett år verkligen dedikerat mig själv till att försöka skapa en inkomst online och all slit och möda börjar äntligen betala sig. Ändå är jag långt ifrån nöjd med var jag befinner mig och jag vet att det år att tjäna avsevärt mycket mer än det jag gör idag. Samtidigt är det givetvis inspirerande att se hur intäkterna växer sig större.

Det jag främst tjänar pengar på är olika typer av annonseringsverksamhet. Dessutom håller jag på att utveckla en serie nya webbplatser, som jag  hoppas skall kunna börja generera pengar inom bara någon månad. Framtiden ser på så vis, ljus ut.

Ett litet problem som jag har, är att allt tar sådan jävla tid. Att skriva texter, skapa länkar, bygga hemsidor och fixa blogginlägg är extremt tidskrävande och jag jobbar allt för mycket. Men det är bara att hoppas att det är värt möda, jag tror de – vi få se.