Hösten är i antågande och både skolor och arbete befinner sig i uppstarten efter sommarens semestertider. Samtidigt som vardagslunken så sakteliga börjar infinna sig, börjar vi på nytt drömma om nya äventyr och resor både inom och utanför Sverige. Ett många gånger förbisett resmål är Köpenhamn. Danmarks huvudstad har mycket att erbjuda, både dagen och natten.


Med Öresundsbron har det blivit betydligt lättare att ta sig från Sverige till Danmark.  Det behöver inte heller vara särskilt dyrt att ta sig över till det Danska fastlandet. Ett tips för att tjäna pengar är att köpa ett bropass online via hemsidan bropass.se vilket ger dig upp till 50% rabatt på överfarten. Själv blev jag tipsad av sidan för ett tag sedan och den ger dig möjlighet att på ett mycket smidigt vis handla bropass direkt på nätet. Låt dig inte luras av sidans enkla design, här hittar du i all den information du behöver känna till för att spara pengar på dina överfarter till Danmark. Dessutom får du lite schysta tips på vad man kan göra i såväl Köpenhamn som Malmö.

I samband med att du köper ett bropass får du en BroBizz, en liten digital dosa som fästes  på insidan av bilen ovanför framrutan.  Brobizz gör att dina resor registreras automatiskt och kan användas inte bara för resor mellan Danmark och Sverige utan också i samband med betalstationer i Norge.

Bropass och BroBizz är lämpliga lösningar för dig som reser mer än en gång per år över bron.  Med dessa avtal sparar du nämligen upp till 50% på ordinarie priset, varje resa.